• Ljuset är blekt och vinden ryckig, naturen laddar för viloperiod. Jag fortsätter med mina små vardagsutflykter i skogarna och hakar fast i höstens sista löv. I november yogar jag flitigt och fritt. Jag testar intensiva andningsövningar och kombinerar med iskalla bad i hav. Det där med iskalla bad i hav låter svårare än det är, vi är nämligen ett helt gäng som hoppar i vattnet efter varje yogapass på Studio Canalis. Underskatta aldrig grupprycket!
  • I november improviserar jag fram några nya rörelser och yogapass som passar för mörka månader. Många tålmodiga timmar men det gör ingenting för jag kallar yogan Slow. Långsamt som månen och månaden november rör vi oss i takt med andetaget och kroppen. 2020 är året när den här mjuka flowiga yogaformen ska ut till alla er som vill testa. Och vi ska yoga i +38°C för att hålla värmen. Och det blir kul!
  • Onsdagar kl.17:45 undervisar jag Hot Slow. Hot Slow är en sammanfattning och hyllning till alla yogaresor jag gjort fram tills nu. Vi kokar en mustig vintersoppa av sivanandayogans disciplin, kundaliniyogans flöde, vinyasayogans lekfullhet, hotyogans glöd och yinyogans mindfullhet. Det bästa av alla världar :-) Jag hoppas att du vill vara med 2020. Varmt välkommen med din anmälan, som öppnar i morgon på Studio Canalis hemsida här! 

Ovan ett litet test. Alla är välkomna och alla hänger med!

Kram kram

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.