Augusti är varmt och vackert blommande … havet är nästan ljummet och tempot i naturen är lugnare. Fåglarna har siesta. Jag sprang lite på Skåneleden i morse för nu har jag semester. Egentligen flyter jobb ihop med fritid …  men när jag har semester är jag fri eftersom jag inte har tider att passa och pass att hålla. Det krävs alltid commitment att ställa sig framför en grupp vid utsatt klockslag med nya idéer och inspiration och på semestern är det skönt att inte behöva bestämma. Samtidigt älskar jag den positiva energin och grupptrycket :-) Men jag tar den, semestern, för ibland känner jag inre press. Vissa dagar kämpar jag lätt vidare mot Coronaviruset no matter what, andra dagar känns det orimligt svårt, men solen går upp och jag med den och det vettigaste jag kan göra är att ge yoga och träning som fokuserar på andetaget; på lungorna och syreupptagningen. Just nu vilar jag (medan jag skriver) genom att passa barnbarnet Ruben medan föräldrarna är ute på havet … han ligger på min mage och andas helt perfekt … små vågor böljar mjukt genom hans kropp. Livet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.