• Vi blickar inåt och framåt! Varmt välkommen till mjuk yoga och meditation måndagen den 21 december kl.18-19:30 i sal Utsikten på Studio Canalis i Höllviken. Vi tänder alla marshaller och ljus och firar kvällen med mjuk yoga och 30 minuter insiktsfull meditation för inre stillhet. Kvällen är totalt kravlös, mysig och avslappnande. Kom som du är. Ta med en kudde att sitta på under meditationen och en filt att ha över axlarna. Alla är välkomna och Sinnesfrid i Juletid är helt gratis, dock har vi begränsat antalet platser till 14 individer för att hålla extra mycket avstånd till varandra just nu. Du anmäler dig här!

Kärlek, kramar och kraft

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.