Jag vet, men jag har gjort så mycket konstiga grejer … so … don’t even get me started. Att träna och praktisera mindfulness i tystnad på hemmaplan känns ganska lindrigt. I hollywoodfilmen eat, prat, love går skådisen Julia Roberst runt med en lapp om halsen så att alla ska fatta att hon inte snackar just nu.

I alla andliga praktiker ingår någon typ av inre resande där ”mindful tystnad”  är ganska standard. Man försöker i alla fall vara tyst någon dag, eller kanske en timme på lunchen :-) Det är en slags möjlighet att lämna vardagens måsten och fördjupa sin meditation.

Jag börjar min hemmaretreat på söndag kväll. Det kommer att bli svårt … tror jag .. att motstå alla sociala medier, men jag accepterar verkligheten som den är, och gör så gott jag kan. Oavsett vad, så känner jag att det ska bli jättespännande för jag ska ut på en inre äventyrsresa. Janne kommer att försöka få mig att snacka hela tiden, och jag har sagt till honom att jag kommer att lyssna noga  :-)

Kram kram,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.