Det är kväll och jag ser pistmaskinens strålkastarljus på Åreskutan längre bort. Träden är tunga av snö och ser overkligt drömmiga ut. Jag puttar lite på en gren och snö faller mjukt till marken. Oändligt många snökristaller gnistrar magiskt. Hundarna spetsar sina öron. Jag stannar upp … lyssnar … det enda jag hör är mina egna andetag. Jag har precis yogat med ett härligt gäng online och känner mig mysig. Jag är glad att “träffas” och känner att digital yoga funkar fint även fast ingen av oss är direkt proffs på tekniken. Jag hoppas att även du vill vara med nästa gång. I morgon sänder jag yoga kl.6 härifrån vinterstudion och jag lovar grymt bra yogaträning – som är värd att ställa klockan för. Här är direktlänken till passet. Alla är välkomna. Alla får plats. Alla klarar det.

Här är schema till hela vinterns Live Online Yoga.

Kramar och kraft

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.