Jag går många spännande vintervandringar med hundarna här i Åre. Alla gånger är olika och unika. Gnistrande snö, morgondimma, isande kyla, bitande snöstorm, solglitter och spelet mellan skugga och ljus.

Alla färgnyanser mot fjället; olika toner av rosa, orange, djupblå och skiftningar av lila. Tusen gånger vackrare än ord kan beskriva och iphonen kan fånga. Jag har tagit över tusen bilder och ingen gör nuet rättvisa.

Intressant med alla spår av djur i snön; hare, räv, ripa, tjäder … och hund :-)

Det tog två månader av dagliga långrundor innan jag äntligen såg en vit hare. Det var när jag höjde blicken lite och såg uppåt kullen som jag såg den springa snabbt vidare över krönet. Wow så fint haren smälter in i naturen.

Ripor ser jag ofta, de svischar snabbt förbi, man hinner precis reagera och så är ögonblicket i nuet över. Ett magiskt möte med ripor kom på skidor, vi var längst bort i liftsystemet, lite vid sidan av, och på vägen ner får vi åka tillsammans med en hel flock.

Tacksam över alla våra vackra veckor på skidor, med yoga och mindfulness träning här i fjällen. Nu är nu och vi njuter nu. Den långa resan söderut börjar snart.

Kramar

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.