Jag är enormt lycklig just nu för att vi har öppnat studio Canalis igen och jag får träffa alla underbara gäster. Alla är så taggade och glada över att vara tillbaka i yogasalen – det är som att vi alla äntligen får lov att andas ut.

När vi stack till fjällen trodde jag att det bara skulle vara över julen. Sen kom pandemilagen och förutsättningarna för att öppna Studion efter nyår förändrades. Vi bestämde oss för att stanna kvar. Med facit i hand spelade det ingen roll … att jag väntade med att öppna Studion alltså… det är lika strikta myndighetskrav att följa nu.  

Jag har bestämt mig för att inte planera, jag tar en dag i taget och är tacksam så länge jag är frisk och har kvar min röst, vilket är en förutsättning nu när jag håller upp emot 20 klasser i veckan. Jag vet i ärlighetens namn inte när vi öppnar upp för nya yogakurser. Tack för tålamodet alla ni som frågar och vill in i hotyogavärmen, men allt är fullbokat, och pga grymt strikta myndighetskrav kan jag inte släppa in en enda till hur gärna jag än vill.

Stay strong, vi är förhoppningsvis på målrakan nu!

Kram

Jona

Alla foton är tagna av min nya kompis i Åre, fotograf Niclas Vestefjäll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.