Nattskuggorna flyr över fjället … morgonen gryr över havet …

  • Påsken firas på snö i Åre och det är helt underbart att ha semester med familjen och leva i samma stuga. Jag är himla lyckligt lottad som får umgås så mycket med barn, pojkvänner, hundar och barnbarnet … jag är på riktigt innerligt tacksam för all tid vi får tillsammans nu.
  • Jag märkte innan påsk att min kropp kändes väldigt sliten och att min hjärna är seg, men efter en vecka med massa familjemys är kroppen pigg igen. Jag tänker fortfarande långsamt men det stör mig faktiskt inte så mycket. Min hjärna är kanske bra på andra saker.
  • Nu ser jag fram emot våren och hoppas att jag har energi över att springa, cykla eller simma – inte bara yoga. För även om jag älskar yogajobbet så behöver hjärtat pumpa också … för konditionen. Yoga ger nämligen bland annat styrka, balans, rörlighet och koordination, men ingen konditionsträning. Referens: The Health Benefits of Yoga and Exercise: A Review of Comparison Studies). 

Okej … hej då … nu lämnar vi vintern bakom oss och säger hej till våren vid havet. Från och med i morgon måndag kör jag all in yoga på Studio Canalis igen. Kram kram, ta hand om dig!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.