Jag har 6 elever i en jättestor yogasal med magnifik utsikt över havet. Som mest har vi varit över 40 personer här inne … då fick vi pressa lite … och några fick yoga ute på balkongen :-)

Nu är det dock absolut inte OK att pressa in folk i samma rum och alla har glömt det vackra ordspråket: ”Finns det hjärterum så finns det stjärterum.”

När det är fullt med folk strömmar stora vågor av energi genom rummet. Nu är det mer stilla krusningar på vattenytan. Det är jättefin stämning även när vi bara är 6 personer … men det känns annorlunda.

En kvinna som har yogat tillsammans med mig sedan jag startade för över 20 år sedan har kommit tillbaka efter ett uppehåll. Hon har äntligen fått sina två sprutor mot covid-19. Jag är så himla glad att vi kan ses på riktigt igen. Under tiden har vi träffats online men det är inte samma sak. Mysig energi överförs mellan människor när man är tillsammans LIVE.

Jag är genuint lycklig och tacksam över mitt jobb som yogalärare och Studioägare. För att få det att funka håller jag upp emot 20 klasser vissa veckor med 6 elever i varje grupp. Alla våra coacher kör dubbla pass. Det går bra även om det är svårt. Vi gör så gott vi kan och går ”with the flow”.

Jag kan inte svara på hur det blir sen … men jag planerar inför sommaren.

Våren är härlig och den ger mig mycket extraenergi!

Kram

Jona

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.