Vi är oerhört glada att starta vår tionde yrkesutbildning till in lic yogalärare enligt yogaalliance i september på Studio Canalis. Yrkesutbildningen är ett helhetskoncept där du fördjupar din egen yogapraktik och lär dig mindfulnesstekniker samtidigt som du lär dig att undervisa olika typer av yogaklasser. Vi är stolta över att kunna presenterar ett nytt utarbetat utbildningsinnehåll där vi integrerar de nyaste forskningsresultaten om yoga och mindfulness med visdomen från den gamla rika yogatraditionen. Vi har en ”multi-style” utbildning, som ger dig en bred bas och erfarenhet, och som inspirerar dig att hitta en egen fördjupad relation till yoga. Första helgen får du prova fyra klassiska yogastilar: Sivanandayoga, Kundaliniyoga, Ashtangayoga och Vinysasayoga. Att följa din egen övertygelse är själva kärnan i yoga. Teach The Yoga You Love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.