Janne och jag hyr lägenheten precis ovanför goda vänner i Puerto d’Alcudia på Mallorca. Vi jobbar härifrån. Det har coronatiden lärt oss – från datorn kan man jobba var som helst. Jag går en 2-årig utbildning i USA – men jag är aldrig där och träffar alla online. Det trodde man aldrig.

Just nu jobbar jag med yogaflows och undervisningsmaterial till nästa lärarutbildning som startar om en månad. Det är mycket möten, mejlande och studier oline. Jag hinner också träna … och yoga … och mysa med Juni och Janne.

Jag har fått lite synpunkter på att jag inte postar så mycket yogabilder, yogapass och meditationer här på min hemsida och på instagram. Jag tänker att jag ska ta tag i den biten nu i höst. Att ni inte ser bilder på mig när jag yogar betyder inte att jag inte yogar; meditation&kroppsrörelser är lika alldagligt som att borsta tänderna för mig. Och jag tar inte bilder på mig när jag borstar tänder.

Okej, det var en kort check in, hoppas ni alla kan njuta av sensommaren – var ni än är.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.