Janne, Juni och jag har testat hur det är att “bo utomlands” genom att hyra en lägenhet i Alcudia. Det har varit spännande att “försöka komma in” i livet på Mallorca – och tack vare Juni (hunden) har jag fått nya bekantskaper … behöver dock bli bättre på språket. Jobbet har vi skött via dator/telefon och ett par gånger har vi tagit oss till Sverige för olika möten. Alcudia är som ett andra hem; jag känner vägarna väl och att vi har fina vänner här, men ändå längtar jag ibland till Sverige. Samtidigt som jag älskar att simma i medelhavet längtar jag efter att kallbada i Falsterbokanalen. Samtidigt som jag trivs jättebra längtar jag någon annanstans. Jag tror det är ganska vanligt att man vill vara på flera ställen samtidigt. Nu håller jag på att packa ihop och ser fram emot november i Höllviken. Fram för allt ser jag fram emot att träffa alla jag inte sett på ett tag … fast jag kommer förmodligen att sakna Mallorca …

Kram och tusen tack för allt!

Jona

Jona och Janne i Sa Calobra den 28 oktober 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.