Gott Nytt År kära vänner! Jag hoppas att ditt nya år blir friskt och ljust. Jag är himla tacksam efter en fin ledighet här på fjället tillsammans med hela familjen. Nu åker alla tillbaka, en efter en, och det blir det tyst och tomt i stugan, men också väldigt lugnt och fridfullt.

Jag kom precis in från en fin tur på fjället. Det ser ungefär ut som på bilden; vitt överallt och absolut inga skuggor. Det är årets andra dag och allt är väldigt vackert och sagolikt här i vinterlandet.

Just nu sätter många upp nya mål, planerar året och “tar tag i sitt liv”: Jag har inga planer och känner att det är okej, att det ska få ta tid att växa in i det nya året. Den globala pandemin påverkar allt och alla, vi vet inte vad som händer i framtiden.

Alla foton är tagna av Niclas Vestefjell

Ansvariga myndigheter kom dagen innan julafton med förnyade restriktioner som påverkar mitt jobb och hela verksamheten på Studio Canalis. Jag känner mig stressad och ledsen över allt lidande som pandemin skapar, men inser att jag inte kan påverka speciellt mycket, och försöker hålla mig lugn.

I januari har jag yoga två dagar i veckan på hotell Copperhill och däremellan åker jag en hel del skidor. Jag tänker att jag har tid att titta framåt och planera … senare. Just nu ser jag lite mer bakåt, det är dessutom bra för ryggen och flexibiliteten :-)

Stor kram från snön. Jag önskar er alla många ljusa och friska dagar år 2022.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.