Det är mer cykling än vanligt i mitt liv just nu … Längtade efter ett tydligt idrottsmål för säsongen och när jag i februari blev antagen som “rekryt” till Skoda Cycling Team 2022 kom lusten, passionen och motivationen att träna för tävling.

Bakgrund

Sedan 2014 har Skoda Sverige varje år värvat 15 cyklister till sitt cykellag som får alla förutsättningar för att känna sig som proffs för en säsong. Målet är att klara Vätternrundan under åtta timmar – motsvarande en snittfart på 39 kilometer i timmen. Förutom rekryterna ingår också 15 handplockade ambassadörer som ska hjälpa och sporra sina lagkamrater. Som rekryt får man bland annat en cykel under hela säsongen, hjälm och glasögon, cykeldator, föreläsningar, professionell tränare, träningsläger, anmälan till Vätternrundan och mycket mer. ŠKODA Cycling Team Sweden är laget som uppfyller cyklisters drömmar och i år tar man ett helt nytt grepp. 2022 blir ŠKODA Cycling Team ett damlag! 

Träning

Hur ser min träning ut? Jag har ersatt alla sim – och löppass med cykling vilket innebär att jag tränar tre gånger mer cykling än under ett triathlonår. Jag känner att jag behöver cykla mycket, långt och intensivt för att kunna bidra till lagets högt uppsatta mål. Dessutom behöver jag cykla mycket med laget såklart vilket kommer snart med många gemensamma träningar och läger.

Jag berättar mer på instagram

Yogan finns också kvar här för mig såklart – ger balans i tillvaron och i livets alla skeden. Om du vill vara med på min cykelresa och livsresa så rekommenderar jag dig att följa yogajona på instagram. Där uppdaterar jag kontinuerligt hur jag vi tränar och hur det går. Kram och ha en fin vår!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.