Jag är på Mallorca. Solen skiner och alla är ute och cyklar. Jag är lite förkyld och dricker te. På en liten papperslapp som sitter fast i ett snöre till tepåsen står: Vad uppskattar du i den här stunden? 

Pausar för att tänka … 

Rubens tekopp

Frågan får oss att stanna upp tänker jag. Det är så lätt att gå på autopilot och titta framåt på nästa grej. Men vad är fint just nu?  Mitt te smakar jättegott av eucalyptus och mint. Jag har lånat Rubens mugg. Bokstaven R på muggen gör mig glad. Jag gillar den här stunden i lugn och ro. Jag känner också en längtan efter familjen, att få sitta och dricka te tillsammans. Det är faktist något jag uppskattar mest med den här stunden … att jag har en familj att längta till.

Hoppas även du hittar något att uppskatta och att du får en skön söndag. 

Med värme,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.