Jag är i slutskedet av en jättefin utbildning med lärare och deltagare från hela världen. I min mentorgrupp har vi deltagare från Brasilien, Australien, Portugal, Schweiz och Ukraina. Jag tycker det är oerhört givande att få lov att träffa spännande människor och att utvecklas genom samarbete tillsammans. Just nu pågår en intensiv praktikperiod där vi undervisar mycket mindfulness. Jag erbjuder därför en gratis 4-veckors sommarkurs i juli till dig som vill lära dig i meditation baserat på MBSR, som betyder mindfulness baserad stressreduktion. Vi kommer att praktisera meditation med fokus på andning och göra enkla yogainspirerade rörelser för att mjuka upp kroppen. Min tanke är att vi ska hålla till utomhus vid havet och i skogen, i den ljuvliga naturen intill Studio Canalis. Det blir underbart och vi ska verkligen njuta av havet och sommaren. Om det är oväder går vi såklart in till Studio Canalis. Kursen är helt gratis och det enda du behöver göra är att närvara. Alla kan vara med, du behöver ingen tidigare erfarenhet. Vi ses onsdagarna den 6/7, 13/7, 20/7 och 27/7 kl.9-10. Om du vill vara med och deltaga ber jag dig vänligen att skicka ett mejl till jona@yogajona.se så skickar jag dig en bekräftelse.

Varmt välkommen

Jona

  1. Kära Jona.
    Jag kommer gärna på gratis sommarkurs i mindfulness. Vilken tid? Om jag måste gå längre sträckor än 20 meter får jag avstå. Numera har jag kronisk ischias p g a kotglidning. Med lite tur kan jag kanske köra bil nästan ända fram. Gör dock yoga varje morgon – sen 2004, när jag mötte dig på ängen.

    Kram, ser fram emot ditt svar //Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.