Sedan år 2009 driver jag en yrkesutbildning till int lic yogalärare enligt yogaalliance internationella standard. Visionen är att hela tiden utveckla utbildningen genom att exempelvis integrera ny forskning i utbildningsmaterialet. Målsättningen är att ge en djup förståelse av den anrika yogatraditionen; dess tekniker, historia och kultur. Våren 2022 avslutade vi den 10:de yogautbildningen och därmed har vi nu examinerat 250 yogalärare.

Jag har personligen publicerat tre böcker, flertal artiklar och producerat filmer. Under tiden har jag även fördjupat mitt kunnande inom moderna och nya yogaformer, som exempelvis yoga som kompletterande behandling för olika sjukdomar på Karolinska institutet. Jag har studerat mindfulness baserad stressreduktion i USA.

Nu har jag bestämt mig för att ta en paus för att utvärdera utbildningen tillsammans med mina kollegor. Alla ni som har ansökt och blivit antagna till hösten 2022 kommer att bli kontaktade personligen. Målsättningen är att starta nästa utbildning i slutet av januari 2023.


Tack för förståelsen,

Jona Dahlquist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.