Allt går jättebra på Studio Canalis. Vi är ett härligt gäng coacher och gäster som tränar och trivs tillsammans. Canalis är till salu för att jag personligen (på längre sikt) vill frigöra tid till annat. Du som tränar kommer inte att märka någon skillnad än. Vi kör ALL IN så länge!

  • Jag kan se tillbaka på många intensiva härliga år fyllda av glädje, spänning och äventyr sedan starten av YogaJona. År 2000 började jag undervisa yoga och de senaste åren är jag ägare av fantastiska Studio Canalis vid Falsterbokanalen. Det är kul att det går bra och framtiden är ljus.
  • Att driva verksamheten och dagligen inspirera till rörelse och skapa gemenskap är både roligt och givande. På sikt kommer jag dock att sälja Studio Canalis för att frigöra mer tid till andra saker som jag vill göra. Det här är ett personligt beslut. Jag är ju mormor till lilla Ruben nuförtiden :-)
  • Du som yogar på Canalis kommer inte att märka någon skillnad. Du kommer garanterat att få en underbar sommar och vi kör ALL IN. Vi lever i nuet och ser till att ”Carpa” Canalis så mycket som möjligt!
  • Att ”Carpa” är ett eget påhitt och taget från uttrycket Carpe Diem. I en text av av diktaren Horatius (som verkade före vår tideräkning) läser vi: carpe diem, quam minimum credula postero, dvs. ”fånga dagen, förlita dig så lite som möjligt på framtiden”. I modern tid förekommer Carpe-diem temat i filmen ”Döda poeters sällskap”.

Carpa Canalis – med glädje, lust och passion!

JonaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.