Tåg, tyst avdelning, te och internet. DSB rockar. Äter små fröbollar som jag packade med som nödkost i morse, plus citron- och ingefärsvatten ur sportflasa. På väg från Jylland och inspirationsföredrag för ett gäng tandkirurger på konferens.  En annan föredragshållare snackade om vad som karakteriserar en vinnande ledare. Om det krävs en speciell DNA eller mental kodning. Intressant och snygg kille *:) Vi klickade riktigt fint tycker jag och bytte våra böcker i förbrödring efter avslutat förvärv. Vi höll hus på ett pittoreskt badhotell precis på stranden Esbjerg. Idyllen byttes dock kvickt till inferno när vild snöstorm bröt. Vintern klamrar sig verkligen fast. Men nu tryggt på väg mor skåneland och nya utmaningar . I morgon blir det Vasaloppsspinning. Vi börjar åtta på Formtoppen och kör live med storbildsskärm, pulskockor, blåbärssoppa och hejarop tills vinnaren går i mål i Mora. Hoppas på perfekt före, så vi kommer av cyklarna lagom till lunch. Varmt välkomna. Tidigt i morse körde jag ett litet genrep på trainern hemma. Vi hade något snurr på värmesystemet för huset var duktigt nerkylt och jag fick ha trippla filtar under meditationen, men det ordnade upp sig fint på cykeln sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.