Ljuvligt att vara hemma i Höllviken igen, bye bye slingriga soliga Portugisiska vägar och varmt välkommen Skånska blåsiga raksträckor. Glad att springa runt i byn och på beachen en timme och vinka till alla man känner. Jag älskar verkligen att resa, men mest älskar jag att vara hemma i trygga Skåne och bara glida runt i en vardag av morgnar på meditationskudden, löprundor vid havet, vackra sallader och massa yogajobb fyllt av möten och elever. Rutin håller mig alert och vaken. I brevlådan hittade jag majnumret av Triathlete. Tidningen är verkligen glassig och löftesrik och sprängfylld av vältränade människor, som ser grymt fokuserade ut. Bläddrar runt och ler; Will juice fasting boost performande? Fueling By Feel. Fueled by Gratitude. Going Holistic. Become a triathelte in 12 weeks. Undrar om någon någonsin hoppar på och följer de där programmen till punkt och pricka. Blir lite sugen att agera försökskanin. Får lite idéer till “Den Nya Boken”  vad sägs om: Bli upplyst på tolv veckor! 

Kanske. Kanske inte *:)

Kram och hej från Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.