Precis passerat Linköping. På väg söderut igen. Det är inte bara natur och havsbrus som skänker livsenergi utan även stadens intensitet och mysiga möten. Flanerade runt en stund innan tåget skulle gå och mötte många soliga blickar. Våren har vågat visa sig och folk köper glass. Sitter på en bänk med utsikt över Sergels Torn med solen i ögonen, drömmer en stund, försvinner ur tid och rum. Den vilande arkitekten i mig vaknar och jag fantiserar friskt om hur det skulle vara om “den där plattan” skulle höjas upp till marknivå och trafiken skulle få försvinna. Vilken fantastisk vacker plats det skulle bli. I mitt allra mest rosa tjejiga ögonblick blir jag dock väckt av ett sött litet pip i min mobil. Det är Susanna: “Hej kära jona! Har du lust att göra lite reklam för konserten på fredag?” Givetvis vännen, ses fredag, rock on. Det kommer att bli årets musikaliska höjdpunkt och nu är det verkligen dags för lite reklam på denna hemsida:

Mantrakonsert med Susanna Mattsson och Jessica Winnberg.
Fredag 16/4 kl. 18 på Storgatan 3, Göteborg.  100 kr, bara kom!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.