Först måste jag berätta att jag såg en äkta skånsk livslevande Ål i dag! Den slingrade i väg i ilfart precis under mig, blev helt exalterad över fyndet, men hur jag än dök och simmade så var den spårlöst försvunnen sen. Sedan vill jag presentera dagens lekkamrater: Vicy o Krille. I Hölle tränar vi numera i bikini och det mysigaste jag vet är att simma i bredd med vänner, kika lite under vattnet och hitta gemensamt tempo med armar och andning. Bli smidig och följsam i flocken. Kommunicera som delfiner. Bli så fisklik som möjligt. Det har jag tidigare haft glädje av på stora simstarter i triathlon; simma följsamt istället för att slåss. Efter lite sim skulle det tränas “Dirty Dancing lyft” och jag fick skratta tills jag kissade på mig. Goa drömmar govänner :-) Jona

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.