Jag har styrt upp vardagen ganska bra, har fina vänner som väntar på mig vid okristliga tider i olika gathörn och då går det ju inte att svikta. Dagen började i Trelleborg där tuppen gal glatt utanför badhuset. Efter passet vandrade vi genom stadsparken till fiket som öppnar redan sju och satte i oss en rejäl frukost. Jag älskar efter-träning-frukostar! Dagen gick sedan över stock och sten och landade vid spisen. Har nyss satt i mig en snabb svampsallad. Trattkantareller funkar inte Råa.

Vyssan lull gnolar Jona

  1. Gissar att du somnade ovaggad. :-) Frukost kl 07 måste betyda att ni var inne på badhuset snortidigt! Vårt öppnar inte förrän 06. men jag är för slö för att vara där SÅ tidigt. :-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.