Hallå Hallå!

I morse var det inte så muntert.

Innan jag visste vad som pågick satt jag i en bil på väg till Eslöv.

Och sedan slog jag mig själv med häpnad och tog på en nummerlapp.

Loppet bestod av närmast sörjande, en handfull ungdomar, ett tjugotal veteraner och en Etiopier. 4 varv på en 1,5 km slinga skulle avverkas så fort som möjligt. Sköna godingar från min klubb, Heleneholms IF var exalterade över att ” gamla triathleten” var med. I vissa sammanhang står verkligen tiden still.

Vinnartrion 40-åringar på efterfest i omklädningsrummet. Nej jag vann inte, men den 26 februari 2011 är dagen då jag ”kom tillbaka”. Mina vänner från Ystad Friidrott ska hoppa höjd och längd och stöta kula m.m. Veteran SM i Karlskrona nästa helg. ”Ska du med?” ”Nej tack, inte just denna gång.”

Himlen är blå och härifrån Husarängen bär det nyfiket framåt över nästa krön… En sak är i alla fall säker, man vet aldrig vad som väntar. Tack för i dag/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.