Söderåsens vackra vandrarhem i den lilla byn Röstånga i Söderåsens nationalpark.

Jag är här för att fixa lite en dag innan alla andra. I detta osedvanligt mysiga härbärge som får Villa Villekulla att blekna i jämförelse ska det yogas, mediteras, vilas, kontempleras, bytas visdomsord, skrivas dagbok, springas, ätas fantastiska måltider, simmas i sjö och mysas utan motstycke i dagarna 3. Retreat Röstånga 2011 pågår. 2 år kom och gick. Känner mig löjligt stolt och ser otroligt mycket fram emot söndagens avslutningsceremoni då vi skall få dela ut internationell certifiering&diplom till 31 stycken sprillans nya kundaliniyoga – och meditationslärare. Good luck – go and get them!

Tills dess tar jag kort datapaus, för på retreat är tanken att logga lite ur :o

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.