I Halmstad och firar en annan lycklig student. Dagen efter passar jag på att springa en runda. Klockan blev kvar hemma, så jag fick gissa. Då och då försöker jag springa en exakt tid utan att klockan är med på rundan.  Bestämmer mig för att springa t.ex. 45 minuter. Väljer en ny väg. Tittar på klockan innan och kontrollera igen efteråt. Successivt blir man grym på att lyssna på intuitionen och pricka tiden på minuten rätt. Stenåldersmetod i GPS-klockornas tidevarv! I dag kändes det extra fritt och härligt. Klippor, sol, vackra vägar och mysiga minnen sedan förr i tiden.

Vi drar vidare till Varberg. Har hittat en ny härlig sport och fick tekniktips hos Fahlens Surf Shop. Vi paddlar och glider runt på en bräda i lugn och ro och blir ett med havet och vinden. Fick upp ögonen Stand Up Paddle board (SUP) på Hawaii och det var förälskelse vid första ögonkastet. Kul att SUP nu småningom sprider sig hit till Sveriges vackra kuster.

För övrigt har jag intet mer att tillägga än att jag är väldigt nöjd med min matchning av bikini o bräda i dag. Hang Loose!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.