I dag har varit en bättre än bra dag. För det första. Inget regn under yogalektionen. Jag står på god fot med vädrets makter. Under de 8 år som jag haft yoga ute har det aldrig regnat på oss i gläntan. Inte heller i dag. Ösregn innan och ösregn efter, men uppehåll mellan 8:45-10. Efter yogan stack jag direkt ut och sprang. Sprang fritt och utan klocka. Benen kändes levande och hjärtat fyllt av glädje. Blir mer och mer av den varan känner jag, den fria träningen, naken träning utan elektronik. Jag har inte ens hastighetsmätare på min tempocykel, vilket nog måste betecknas som extremt våghalsigt i triathlonbranchen. Drillar min kopp istället, så den ska bli en välkalibrerad intuitiv maskin.

Sedan blev det ingen mer träning, måste vila upp mig lite inför söndagens tävling i Helsingborg nämligen. Tog brädan ut på paddeltur istället. Helt stilla, nästan tropiskt värme, fukt i luften. En strimma sol borrade sig igenom molntäcket. Jag mös. En bättre än bra dag i Höllviken by the beach är till sin ända. Mitt hjärta är till bredden fyllt av tacksamhet.

Frid Kärlek

Jona

  1. Tack Cattis! Med tanke på rådande storm och regn som ligger tät över kusten kommer dagens tävling bli en tävling med/mot elementet. Glad så länge jag inte flyger av cykeln :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.