Glädjande att gläntan nu är fylld av yogafolks som vill meditera med mig på morgonen. Vi ses varje måndag, onsdag och fredag 8:45-10 fram till den 5 augusti.

Sommaren är i full sving och det frodas och vissnar för fullt. Nu gäller det att verkligen utnyttja dagarna och nätterna, svamparna börjar nämligen redan att poppa upp ur jorden. Här har vi sugit musten ur sommaren med en heldag i, på och vid havet. Simma, yoga, paddla, sola. Tidigt ihopp innan yogan med Lotta, ingen speciell agenda eller plan, bara simma runt lite och kolla under ytan. Under ytan är det totalt tyst. Det enda som hörs är det egna andetaget. Vi såg lite sand, lite tång, lite alger och några små oidentifierbara fiskstim. Senare från surfbrädan upptäckte  jag även någon större firre, som liknade en gös, randig var den i alla fall. Fast Janne påstår att det är en abborre, för gösen är en insjöfisk. Paddlandet ger mig en helt ny ingång till havet. Glider ovanpå, får lära mig parera vågor, glida, balansera, ramla av, kravla mig upp igen. Tänker att surfa är som livet, det gäller att flyta med, inte mot och tålmodigt ta sig upp när man sugs ner i djupet.

Kramar och flyt!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.