Hetta som stiger från marken. Hög värme. Blodet letar sig till huden för att hjälpa till att kyla ner. Musklerna får mindre blod och känns matta&orkeslösa. Svårt att reglera kroppstemperaturen. Man trampar på långsammare. Man dricker som en häst. Hett i Algarve nu. 40 grader. Känns som i en bastu. Vinden är hård och het, asfalten dallrar och man måste trampa på, annars smälter man ihop med asfalten. Känner mig lite mer dum i huvudet än vanligt, antar att det tar några dagar till att vänja sig. Kort drickastopp får bli inomhus där fläkten surrar i taket och vattnet är kallt. Inför i morgon har jag satt mina vattenflaskor i frysen, kanske hålls det kallt lite längre än en halv timme….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.