Ulrika Vendelbo tog bilderna den 9 september i Skanör.

Sommaren med brädan har varit fantastiskt fin, känner hur jag mer och mer blir ett havet. Gränsen mellan kropp och hav är inte längre lika tydlig. Men jag har mycket kvar att lära mig. Att inte försöka trycka in mig i en för trång låda och fram för allt att öva mig i oändligt tålamod. Som lärare vill jag gärna pressa ner enorma mängder kunskap i halsen på folk istället för att ge en nyckel i taget.

I söndagens solnedgången tog jag sommarens sista tur– i bikini i alla fall. Jo, för jag kastade faktiskt bikinin direkt efteråt . Sedan kom stormen och rörde upp havet, kastade upp maneterna i tången.

Det har blåst på bra sedan dess. Även i mitt sinne. Stunder av klarsyn varvas med ögonblick av totalt kaos. Stillhet och Storm. Jobbar och skriver och håller massa yoga. Turbulenta dagar med många möten, högar av obesvarade mejl och missade samtal ger mig dåligt samvete. Jobbar på att sortera. Försöker hänga med, hålla mig på brädan, jobba mig igenom. Gillar när det blåser.

Just nu sitter jag i soffan med  en jättekopp te och det känns hyfsat stabilt. Vilar med benen i högläge. Camilla var här nyss och jag fick ett par nya kompressionsstrumpor som jag testar nu. Bra grejor, som kan öka blodflödet och förbättra återhämtningen.

Önskar er alla en vilsam kväll

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.