Jag är stolt och glad att presentera min goda vän och fantastiska lärare Gurudass** från Chile, mannen i röd turban i klippet nedan. Han bor här hos mig några dagar och vi har öppet hus för privata samtal. Gurudass kommer dessutom att vara med och spela gitarr och sjunga på torsdagens lektion kl. 18:30-20 på Norregård i Falsterbo. Varmt välkommen! Du får väldigt gärna komma även om torsdagen inte är din ordinarie klass. Mejla mig gärna i såfall, så jag kan beräkna hur mycket te jag ska koka. Pris: 200kr

Gurudass är en man man inte vill missa :)

**Gurudass Singh är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare och Level II Teacher Trainer. Gurudass lärde känna sin andliga lärare Yogi Bhajan 1971 då han var 17 år gammal. Han är numera bosatt i Chile men undervisar på yogalärarutbildningar över hela världen. Han är speciellt känd för sin vackra röst och sin melodiösa musik och han har spelat in ett flertal mantraskivor. Gurudass är också lärare i den filosofiska skolan Advaita. Gurudass är en av våra internationella gästlärare på utbildningen till lärare i kundaliniyoga i Skåne.

  1. Hej!

    Vill jättegärna komma i morgon, har kollat upp buss från Alnarp så det borde inte vara några problem med att hitta (antog att det kommer vara på Norregård).

    Vänligen Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.