Sitt fridfullt. Håll ryggen rak. Knyt nävarna och sträck pefingrarna rakt uppåt. Böj armbågarna och vila dem in mot kroppen. Sjung från hjärtat och kalla på den inre styrkan. Fortsätt 11-31 minuter. Inspelningar finns av bland annat Gurudass och Snatam Kaur.

Adi Shakti, Adi Shakti, Adi Shakti, Namo Namo
Sarab Shakti, Sarab Shakti, Sarab Shakti, Namo Namo
Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Namo Namo
Kundalini Mata Shakti, Mata Shakti, Namo Namo

Jag hälsar den ursprungliga kraften
Jag hälsar den omslutande kraften och energin
Jag hälsar den skapande kraften
Jag hälsar den kreativa kraften Kundalini, kraftens ursprungliga källa

Detta är vårt Kundalini Bhakit Mantra, som uttrycker hängivelse och kärlek för kundalini, den kreativa kraften inom oss. Mantrat ger oss en upplevelse av kraftens ursprungliga källa, som är beskyddande och närande. Inom yogisk filosofi symboliseras kraftens av den gudomliga modern, energin kundalini. Att sjunga detta mantra anses avlägsna all rädsla och uppfylla våra innersta förhoppningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.