Årets längsta dag startade här på denna strand, som så många morgnar startar i mitt liv. Tack alla fina vänner som ville dela just denna morgon med mig. Yogaliv är att (ibland) kliva upp klockan tre, att ta på sig varma kläder och att traska ner till stranden för att meditera och möta solen precis när den går upp. (På vinst och förlust, för det det kan lika gärna vara mycket mulet och många moln i vägen). För fjärde året i rad fick vi uppleva en strålande klar och magnifik soluppgång tillsammans. Resten av dagen har det regnat bisarrt mycket, men känslan av solens första värmande strålar dröjer sig kvar i mitt hjärta.

Klockan 03:40
Elden värmer frusna fötter
Solen tränger igenom molnen
med fina vänner
Vi ses igen nästa år!
Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.