Ibland får jag chansen att undervisa på andra ställen och möta nya människor i nya miljöer. Känns härligt och hedrande. Yogaroom i Kungsbacka börjar redan kännas hemtamt för mig nu eftersom jag har varit här sedan starten. Tredje året i rad. Grymt kul och inspirerande att se hur verksamheten växer och frodas. I helgen fick jag hålla en workshop med god mat insprängd mitt emellan passen. Min yoga må vara fin, men Mias mat är fenomenal! Hann inte ta så många bilder, men om du har vägarna förbi Kungsbacka, så titta gärna in och se skapelsen. Yogaroom kvalificerar sig lätt in i kategorin Sveriges mysigaste yogaställe.

Kram och kraft

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.