Mixa den perfekta adventsbollen av mandel, fikon, kanel, rå kakao, saften&skalet av en apelsin och kokosolja.

Vi har haft sista klassen innan jul i Falsterbo med stort jubel, yoga och fika. Mina avslutningsbollar blev väldigt goda i år och jag skall verkligen försöka återskapa receptet med exakta mått så småningom. Denna gången gjorde jag ungefär så här: Mixade en påse mandel i en vanlig juicemixer. Sedan mixade jag några fikon med saften av en apelsin.

Blandade därefter mandelmixet och fikonmixet i en skål tillsammans med rå kakao, kanel, rivet skal av en apelsin och en matsked rå kokosolja. Knådade allt och formade till bollar.
Kanske lite koksflarn på toppen för extra lyxig känsla.

Yoga&Meditation fortsätter i Höllviken på måndagar kl. 20:20-21:50 fram till den 17 december. Då blir det extra trevligt med tema Sinnesfrid i Juletid. Alla är varmt välkomna, även gäster från klasserna i Falsterbo och Malmö.

Vi ses!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.