Stella hälsar med Sat Nam (Sann identitet) från en härlig helg i Göteborg. Till er som frågade: Yogapasset jag höll på söndagens sadhana är från Nirvair Singh’s bok och jag har tagit mig friheten att översätta det till svenska här: Yoga Sport 3

Parallellt med lärarutbildningen här i Skåne och i Göteborg pågår level II – en avancerad lärarutbildning i Kundaliniyoga. Vår 2-åriga level I lärarutbildning är genomgripande och omfattande och level 2 är egentligen inte alls nödvändig. Vad jag menar är att level I räcker hela livet ut och är fullt tillräcklig! Men; man skall aldrig underskatta värdet av inspiration, fördjupning, förnyelse och att få träffa kollegor från hela landet och dela erfarenheter. I synnerhet om man har varit igång och undervisat i några år.

Level II består av 5 moduler:

Conscious Comminication – Medveten kommunikation
Lifestyles and Lifecycles – Livscykler och livsstilar
Authentic Relationshios – Autentiska Relationer
Mind & Meditation – Sinne och Meditation
Vitality & Stress – Vitalitetet och Stress

Delkurserna kan göras när som helst, i vilken ordning som helst, var som helst och i vilket land som helt. Varje modul är 6 dagar. Nästa Level II modul (delkurs) kommer att ordnas i Göteborg år 2014. Vi återkommer med exakt datum. Planen är att fortsätta i Malmö om några år. Håll till godo med några bilder från helgen som gick:

elever

gurudass med sina verktyg

gurudass in action

vårtulpaner

lite lunch

lite lunch till

marockanska röror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.