Hej Alla! Nu håller vi påsk, men jag hoppas verkligen vi ses igen den 12 april i Falsterbo när Bhai Himat kommer hit från New Mexico! Det blir fredagsmys på hög nivå.

Höllviken, Falsterbo, Malmö, Torekov, Göteborg, Kungsbacka. Jag har sprungit på och helt plötsligt är terminen BOOM – slut. Ofta brukar jag tycka det är skönt att få några lediga kvällar i veckan då jag kan hänge mig åt att laga mat eller bara skrota i soffan. Just nu känner jag dock inte alls det behovet. Det känns lustigt nog vemodigt. Vemodigt för att det har varit en helt fantastisk termin. Jag går in i den här pausen med en skön känsla i hjärtat. Min femtonde termin som kundaliniyogalärare har varit en av de absolut bästa, mest kreativa och transformerande både för mina dedikerade elever och för mig personligen. Jag är djupt tacksam över att få arbeta med min passion och dela tid och liv med andra människor. Men jag behöver denna paus från undervisning eftersom jag håller på att förbereda mig för två fysiskt och mentalt mycket krävande tävlingar som går av stapeln i Spanien och Österrike. Jag kommer att hålla mig i närheten av hemmets trygga vrå med familj och hundar och göra vad som krävs för att möta mina utmaningar. Jag kommer att utöva speciell yoga+meditation som stärker mig inför tävlingarna. Jag kommer att träna drygt 4 timmar om dagen, jag kommer att hålla en speciell diet och jag kommer att skratta hela vägen in i mål! Meanwhile skall jag väl laga mat, tvätta, städa, betala räkningar och hålla lite yoga senare i vår och sommar :-) Vårens och sommarens yogautbud hittar du i kalendern. Missa inte Bhai Himat från New Mexico!

Om du vill läsa om mina atletiska erövringar inom triathlon är du välkommen att följa mig på tidingen otsides nätupplaga där jag bloggar under rubriken sinne och sport.

Med mycket värme och vänlighet!

Jona

  1. Det kanske bara är hos mig men länken till sinne och sport fungerar inte… :(
    Hade gärna läst där med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.