Jag vill bara skriva ett snabbt&kort inlägg och be att få lov att tacka för sommaren som den har utkristalliserat sig hittills – värmande och vänlig.

mina tår

I morse höll jag den sista lektionen Yoga Ute för denna sommaren. Dagens lektion kändes speciellt magiskt på något vis och jag som är en infödd finsk pokerface, som sällan fäller tårar, kände mig väldigt berörd.

gläntan

Hos mig finns yogalärare +  blivande yogalärare, min man, släkt från Finland, några unga tjejer, några äldre män, ett par som tagit bussen från Malmö, en hund (!), gäster från huvudstaden, vänner&träningskamrater – en salig blandning av gamla välkända och nya okända ansikten.

fotografering av mantraskylt

Den elfte sommaren i gläntan har varit välbesökt (jag har räknat till drygt 30 varje gång) och jag kan bara tacka för det vackra vädret. Jag tror också att anledningen till att alla hittar hit är att jag bara tålmodigt sitter här och undervisar år ut och år in.

himlen är evigt blå

Att det blir en trygghet och kontinuitet för alla er som vill komma. Inga konstigheter liksom.  Yoga och meditation som det är och alltid har varit. Stillheten, lugnet och meditationen finns kvar, det är bara vi själva som har en tendens att fladdra än hit och än dit.

vi tog bussen hit från malmö

Jag tycker att det är både spännande och glädjande att se hur nyfikenheten till meditation förenar oss och samlar oss i en glänta vid en strand någonstans i Sverige.

tack

Vi ses igen sommaren 2014 – till höstens kurser kan du anmäla dig nu & här!

Och himlen är evig och ofta blå. Kramar!

Jona

  1. Nej men var det sista gången för sommaren?? Tänkte ju gå imorgon! Tur att jag gick in och kollade… Har varit mycket borta i sommar och inte kunnat gå så ofta trots fint väder. Tack ändå för de få gånger jag kunnat vara där! Du är en fantastisk, inspirerande yogalärare, yogi och medmänniska! Vi ses !

    1. Jag VEEET Cathrine, tiden går så himla fort. Missade nästan själv att sommaryogan nu är slut. I måndags gick ner till stranden för det sedvanliga doppet, som vi brukar ha innan passet. Då mötte jag faktiskt en elev med mattan i högsta hugg. Hon hade inte kollat internet.

      Kramar och fortsatt skön sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.