Jag vet att jag är extremt lättroad, men visst blir man glad när man möts av denna syn det första man gör när man öppnar kylskåpet på morgonkvisten.  Bara att hälla upp ett glas och svepa dagens första nyttoinjektion på stående fot. Det är helt och hållet Julias förtjänst. Hon är nämligen inte helt nöjd med att bli väckt ur sin skönhetssöm till ljudet av mixern. Mixa kvällen innan är vår nya melodi.

morning gloory

Grön innehåller mynta, spenat, apelsin, avokado och banan. Röd består av blandade bär, mandelmjölk och äkta vanilj! Den gröna kickar igång systemet före träning, den röda återställer balansen efteråt.

bara en macka

Ja och en rejäl ostmacka slank visst också ned.

Mika Månerlid

Och en mysig middag på Raw Food House med helgens gästlärare och goda vän sedan många år – Mika Månerlid!

Nu är vi laddade för helhelg i undervisningens och lärarutbildningens tecken!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.