Bilden ljuger, för jag är inte alls frisk och fräsch som en midsommaräng utan snarare snuvig och sliten.

beachen

Söndagen den 29 juni lovar jag att vara pigg och framåt igen. Då ses vi på stranden här nedanför mitt hus kl. 4-6 för yoga och meditation i soluppgången. (Just denna bild är dock tagen från stranden i Skanör alldeles nyss).

fest

Midsommarafton och blomstring i dag, men jag känner mig något vissen och knockad av en rejäl dos snuva. Vi ringde nyss och tackade nej till midsommarfesten hos vänner i Skummeslöv. Istället ligger vi hemma på soffan i Hölle, håller varandra i handen och kollar på fotboll. Tja, eller Janne kollar medan jag mest ligger och snyter mig.

josey and java

Våra stora barn är iväg och firar på olika håll och vi fick vara med på ett hörn under förberedelserna. Tro nu inte att kidsen bara sjunger mantran, yogar och mediterar alla dygnets timmar. Fel. De är gärna ute sent på nätterna och kommer hem ungefär samtidigt som jag sitter och mediterar i soluppgången. Blir många mysiga möten i brytningspunkten mellan yogaliv och partyliv.

kobrabild

Min försommar har varit kantad av mycket rolig undervisning på olika håll och kanter.

meditationsbild

Och mer yoga skall det bli. Sommaren är den absolut bästa tiden för en yogafröken eftersom man kan utöva utomhus!!

Okej ungdomar, ha en blomstrande midsommar och varmt välkommen att fira ljuset och livet nästa söndag. Info om yoga på beachen och sommarens schema hela finns här. Ta gärna en ny titt, vissa tider och datum är nämligen ändrade.

Kramar och välgång!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.