När vi verkligen älskar det vi gör, så gör vi det bara för att. Vi behöver varken ett pris, beröm eller komplimanger.

jona och andre

Yoga har alltid varit så för mig. Någonting jag bara gör. När jag undervisar delar jag bara med mig av mina tips och tricks, saker jag själv har känt och upplevt. Tja eller fina filosofier, som jag fått av mina lärare.

fröken med mattan

Har inget behov av att visa mig duktig eller så. Faktiskt. Kvittar att jag är sjukt stel vissa dagar, lika glad ändå. Inom andra områden i livet är jag kanske mer tillbakadragen. Är t.ex. helt värdelös på att festa.

yoga team

Just nu är yogasommaren skönare, hetare, längre och mer fridfull än vi vågat drömma om. Det är nu man nästan vill stanna tiden och önskar att det aldrig mer ska bli mörkt.

picnic paret

Men det funkar tyvärr inte så, vi är en del av årstidernas växlingar och kretsloppet.

vilopaus

Nåja, det är ingen idé att ta ut saker och ting i förskott, och vi håller yoga hela veckan ut i gläntan. Come rain come shine!

chill moment

Varmt välkommen på måndag, onsdag, torsdag och fredag!

mot yogan

Jag kommer att lägga upp yogapasset här på min hemsida efter avslutad kurs – det går alltså bra att fortsätta på egen hand sen.

Kramar Kraft och Karma!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.