Jag ritar och renoverar och flyttar. Släng-Shui på hög nivå pågår. Ger bort yogamattor och kuddar och kläder, allt ska rensas och inget onödigt skall sparas. Vissa dagar är det bara totalt kaos och man känner sig som en splittrad människa  “all over the place” – överallt och ingenstans.  En far runt som en ninjakrigare mellan möten, jobb, familj, tankar och känslor. Då är det bra med ett starkt nervsystem, eller att helt enkelt bara ta och stilla ner sig en liten stund med en bra meditation. Testa gärna Meditation Lugna Hjärtat, som stärker nervsystemet och ger känslomässig balans. Hur man gör ser du här. 

Älskar denna årstid – älskar att rensa!

Kram

Jona

  1. Instämmer.att rensa och ta tag i saker ger ny god energi och kan motverka oro.dessutom blir det snyggt och röjt och det höjer alltid humöret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.