Snipp snapp snut – nu är semestern är slut. Jag har tankat upp med mycket meditation och yoga, både i teori och praktik, som nu ska spridas vidare. Ledighet är en investering i hälsa och välbefinnande, men också min möjlighet att återhämta mig och förbereda mig inför nya klasser och pass. Kom igen 2017, nu är jag redo att arbeta 100% igen. Varmt välkommen till ett givande och inspirerande yogaår. Här är min årsplan:

***

På dagtid besöker jag några företag och har yoga på jobbet. Jag är även på Hot yogastudion i Carolicity, Malmö och där har jag Hot yoga for athletes, Vinyasa Flow, Mediyoga , Hot Core och ibland Yinyoga.

hamstrings time

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.