Tadaaa…. Fast ärligt talat, jag hade ingen aning om att den där spetsiga coola skyskrapan i bakgrunden hamnade i arkitektonisk harmoni med min utsträckta arm. Solkrigaren (eller ”omvänd krigare” eller Viparita Virabhdrasana, som yogaställningnen heter på sanskrit) är jätteskön. Den sträcker ut sidan av kroppen och det blir genast lättare att andas. Jag har övat mycket på djupandning och övningar för överkropp och lungor sedan vi landade. Arbetar med ett nytt ”astmayogapass” som ska ut på marknaden snart :-)

Ok nu till lite sightseeing. Detta är ”den andra bron” i San Fransisco. Golden Gate Bridge är röd och Bay Bridge (på bilden) är grå. Och på tal om grå, morgnarna är rätt råa och dimmiga här. Småningom skär sedan solen igenom och det blir varmare. Fast då börjar det istället att blåsa på. Frisk luft, gott om syre och friska vindar. Vädret passar helt enkelt perfekt för yoga och träning.

Kramar och kärlek från Jona på äventyr Amerika :-)

 

Jona

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.