• När du stressar runt och tänker tokigt och klandrar dig själv för att du inte kan slappna av, fast du håller på med yoga och mindfulness och gud vet allt. När du tycker att du borde ha koll på läget och MÅSTE kunna slappna av NU.
  • Testa att le snällt inombords och låt en vänlig smekning gå genom kroppen. Det är okej. Du får stressa exakt hur mycket du vill. Sen när du stressat klart kan du låta dina tankar blir lite mjukare dina steg bli något långsammare.
  • Filmen visar en enminutsmeditation som kanske kan hjälpa dig att sakta ner. Placera fingertopparna mot varandra och forma händerna till knoppen av en lotusblomma mitt framför bröstet. Andas mjukt. Meditera. Vila.

Vandra med mjuka tankar och lugna steg

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.