Hej fina friends, hoppas allt är okej!

Här kommer en solhälsning från vår morgon vid atlanten. Janne och jag gick upp (hyfsat)  tidigt, vandrade någon kilometer över ”sumpmarken” eller Rio Formosa naturreservatet som det heter, ner hit och möttes av härliga vågor och vackert ljus. Det är gott att simma och andas och leva här. Vi är i Portugal veckan ut, kollar olivskörd, cyklar berg, träffar vänner och håller viktiga möten. Kanske blir det en triathlontävling i Cascais (närmare Lissabon) också i slutet av vistelsen.

Det enda dåliga är att min internetuppkoppling krånglar deluxe och därmed blir kvaliteten på uppladdningarna ”grovkornig”. Det är väl någon mening med det också – att släppa kontrollen om den här dagliga yogahetsen på youtube och bara vara fri från exponering på nätet några dagar.

Nu när vi är i Portugal kan vi prata gamla minnen, för någon kanske var med på vår första retreat till Algarvekusten våren 2010, det var goa tider det,  och sedan körde vi på några år till av bara farten. Eva! Lilly! Sussie! Linda! Sara! Vicky! Gud vad åren går.

Ha en fortsatt fin vecka, på söndag bjuder jag på Sivanandayoga, hoppas hoppas hoppas jag lyckas med uppladdningen.

 

Kram, jag gillar kramar!

Jona

 

  • Om du är sugen på fler fina portugalbilder hittar du inspiration från våra retreater här:
  • Om hur det kan vara en dag på retreat i Portugal kan du läsa här.
  • 11 härliga bilder från tidigare retreat Portugal finns här.
  • Och läs gärna och se bilder från 2011 års retreater här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.