Höstens yoga&meditation på Kockum Fritid i Malmö kommer att bli en spännande resa i tre delar. Yoga Intro med start den 22 augusti. Yoga Forts I med start den 19 september. Yoga Forts II med start den 7 november. Hela terminens tema är Indien. Vi kommer utöva stärkande yoga och balanserande meditationer kryddat med glimtar av yogsik filosofi och historia. Varje lektion belyser olika aspekter av den urgamla yogatraditionen.

Sat Nam och mycket varmt välkommen!

Jona

 1. Hej!

  Missar tyvärr dagens yogapass i gläntan pga flytt.
  Vill gärna anmäla mig till onsdagsyoga på Kockums Fritid i Malmö.
  Var gör jag det?
  Vad kostar det?
  Vilken tid är det?

  Stor kram
  Melinda

 2. Hej igen Jona!
  Har nu hittat var man anmäler sig. Om jag väljer forts I som jag tror passar mig bäst, missar jag 24/10 då jag är bortrest. Kan jag ta igen denna genom att delta i kursen innan eller efter en gång?

  /Melinda

 3. Perfekt att du hittade anmälningsnappen Melinda!

  Och givetvis kan du ta igen precis hur du vill och kan, fler kurser kommer att komma även senare i höst nämligen :-)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.