Aad Gureh Nameh* (mangala charan mantra) öppnar upp för inre vägledning. Mantrat ger oss insikt och tillit till att vi kan hantera allt som vi kommer att möta i livet. Meditationen hjälper oss att överkomma osäkerhet och ger oss en känsla av inre trygghet och beskydd. Vi upplever inre frid.

1

Sitt i lätt meditatiosställning. Håll handflatorna mot varandra mitt framför bröstet. Det viktiga är inte att göra perfekt rätt utan att vara medveten och närvarande under meditationen. Sjung mjukt och avslappnat från hjärtat.

4

Aad Gureh Nameh – för armarna rakt uppåt med handflatorna mot varandra.

3

Jugaad Gureh Nameh– öppna armarna som ett V.

2

Sat Gureh Nameh – kom ihop med handflatorna igen högt ovanför huvudet.

5

Siri Guru Deveh Nameh – kom tillbaka med händerna mitt framför bröstet.

*Aad Gureh Nameh – Jag hälsar den ursprungliga visdomen
Jugaad Gureh Nameh – Jag hälsar tidsåldrarnas visdom
Sat Gureh Nameh – Jag hälsar den sanna visdomen
Siri Guru Deveh Nameh – Jag hälsar den stora osynliga visdomen

Referens rörelser: Susanna Mattsson
Musik: Det finns massor av fina versioner på mantrat, bland annat av Guru Dass på Spiritvoyage

    1. Ohh vad roligt att du är ”såld” Maria ;-) Det är jag med – lite nykär faktiskt. Finns så mycket att lära sig och bli inspirerad av – varje dag.
      Kramar!

  1. Jag älskar den här meditationen. Jag är nybörjare, har bara gått en termin Mediyoga, men är helt såld till kropp och själ. Den här meditationen är min favorit hittills, kanske för att det är precis den jag behöver mest. Tack för din inspiration och vägledning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.