Varsågod! Jo jag vet ett det är supermånga ställningar, men nu är det bara att fortsätta öva hemma. Jag fullkomligt älskar det här yogapasset och dessa övningar har jag nog gjort överlägset flest gånger  i vardagsrummet. Låååångt är det och det känns nästan som träning, fast inte i strikt fysik bemärkelse, utan mer som en total genomgång av allt på insidan av kroppen. Mitt tips är att börja lugnt och bygga upp kroppen sakta men säkert. Känn efter noga var gränsen går. Tanken är att ryggen skall bli flexibel, stark och mjuk, men hela kroppen får vara med och leka samtidigt. (Yogapasset nedan kommer från boken Sadhana Guidelines och heter flexibiliy and the spine).

1 bågskytten

2 lyft ben

3 gräshoppan

4 bågen5 vindmöllan b6 mirakelböjen a7 sidoböjen8 bensträck med ben ut

 

9 bensträck fram10 plogen11 skulderstående12 b ner i plogen13 plogen ligg ner14 sat kriya15 guru pranan16 fågeln b17 kråkan18 och ko

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.