Kroppen känns mjuk och fin. Sinnet är lätt. Själen flyter med av bara farten. Just nu ägnar jag mig helhjärtat åt min träning och arbetar in nya sköna yogamoves i systemet. Poser, meditationer och ljuv musik, som skall komma alla elever till glädje alldeles strax.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Den typ av yoga jag undervisar är klassisk hatha yoga (kundalini yoga), men jag anpassar undervisningen enligt säsongerna, vilket innebär att jag skräddarsyr yogaklassen till den aktuella årstiden. Detta gynnar oss mycket eftersom våra behov varierar under årets gång. Genom att följa årstidernas växlingar i vår yogautövning kan vi njuta av mer balans och harmoni i våra liv.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Yogan i juli är skön och fysisk! Nu bygger vi upp energi, styrka och uthållighet – vi lagrar värmen inuti oss. Klasserna består av asanas (fysiska ställningar), pranayama (andningskontroll) och meditation samt en nypa yogisk filosofi och andlig insikt. Kundalini Flow med mig :-)

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Och på tal om goda råd. I juli är det enkelt – drick mera vatten :-) Egentligen behövs inga goda råd, för vi vet ju alla (innerst inne) hur man ska leva och äta hyfsat hälsosamt. Mer färskvaror. Mindre alkohol. Inget socker. Mindre koffein. Mindre bearbetad mat, ingen snabbmat. Inte så mycket take-away. Massor av färska grönsaker! Låter det tråkigt?

Havet är i alla fall varmt, vänligt och lockande. Nu är det dags för mitt kvällsdopp.

Kram!

May the sun bring you new energy by day
May the moon softly restore you by night,
May the rain wash away your worries,
May the breeze blow new strength into your being
May you walk gently through the world and know its beauty all the days of your life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.